За нас

on . Posted in За нас

"КРЕДО ГРУП" ЕООД  води началото си от 2011година и се явява приемник на ЕТ „ Емил Китанов – Кредо“, който започва дейността си  през 1990 година в Кюстендил. Собственик на дружеството е   г-н Емил Василев Китанов.
Дружеството е производител на санитарно - хигиенни продукти: салфетки, тоалетна хартия, кухненски ролки и опаковъчна (амбалажна ) хартия. Произвежданите от нас салфетки и тоалетна хартия носят официално регистрираната търговска марка „Silvi“.
Разполагаме със собствени машини за производството тези продукти. Освен стандартната продукция се произвеждат продукти според предпочитанията на клиента или т. нар. Private Label.

С достойнство заявяваме, че част от машините сме ги конструирали и създали сами, за да може да се отговори в най – голяма степен на потребностите на нашите клиенти.
Производствената ни база  се помещава в собствена сграда. Към нея има  изградени необходимите ни складови и  административни помещения. Всички те са  изградени съобразно действащите нормативни документи за здравословен и безопасен труд. Намират се в западната част на град Кюстендил и в непосредствена близост до магазин Kaufland.
Суровините и полуфабрикатите, които се влагат в производството са с европейски стандарт, което гарантира произвежданата от нас  продукцията да е с добро качество.
"КРЕДО ГРУП" ЕООД предлага богата гама от артикули, предназначени  за санитарно – хигиенни потребности. Производители сме на разнообразни  хартиени консумативи, като:  салфетки, тоалетна хартия, кухненски ролки и опаковъчна ( амбалажна ) хартия. Асортиментната ни листа включва голямо разнообразие от размери, цветове, вид и количество на нашите продукти.
Ние сме дружество, което се грижи за опазването на околната среда. Основание за това ни дава факта, че работим само с рециклирана  хартия, която получаваме от утвърдените в България компании, като Белово, Костенец и др.
Производството на хартия чрез щадящи околната среда технологии, които не замърсяват въздуха и водата, често става с цената на много усилия и значителни инвестиции от страна на производителите в този сектор. Рециклирането на хартия позволява да се намали отделянето в атмосферата на т. нар. "вредни газове". Въз основа на изследвания е установено, че рециклирането е щадящ околната среда метод, по-специално по отношение на това, че се отделя най-малко количество CO2 в атмосферата. При рециклирането на хартията и картона, замърсяването на въздуха може да бъде намалено със 74 %, а замърсяването на водата - с 35 %.
С помощта на всички Вас бихме могли да опазим природата около нас. Всеки продукт направен от 100% рециклирана хартия  спасява, всичко това, което е започнало постепенно да изчезва-природата.
Ръководно начало по отношение на търговската ни политика е „ Предоставяне на потребителя добро качество на приемлива  цена". Тази максима, както и гъвкавата ни търговска политика, ориентирана изцяло към клиентите и отворена за техните изисквания, са нашето основно правило за работа, а резултатът е добрият прием на нашите  продуктите, носещи търговска марка Silvi. Продукцията ни се реализира успешно в редица населени места в страната.
Реализацията на продуктите  се осъществява чрез изградена мрежа от контакти с търговци на едро в над 25 селища на територията на България, което нарежда компанията сред успешните производители в този бранш.
"КРЕДО ГРУП" ЕООД произвежда и предлага необходимите за Вас санитарно – хигиенни  консумативи.

Нашето кредо

"КРЕДО ГРУП" ЕООД произвежда и предлага необходимите за Вас санитарно – хигиенни консумативи.

За контакти

  • гр. Кюстендил 2500, БГ
    ул. Велбъжд No 20
  • тел/факс 078 551037